onsdag 17. oktober 2007

Sverigetur med stampbading!

På lørdag fylte Cathrine 20 år! HURRA!
For å feire anledningen dro 7 jenter på eventyr til Sverige.

Dagen startet tidlig. Cathrine og Heidi plukka meg opp på Stjørdal stasjon kl.09.15 ca. Vi tok en liten rast på REMA 1000 for å handle mat, for Cathrine liker ikke maten i sverige. Så gikk turen straka vegen til Konsum. Det kjøpte vi flere kilo godis og pakkelasagner som vi ikke har i Norge. Så kjørte vi inn til hytta til Cathrine i Handöl. Der venta den ei varm hytte med ferdig dekka langbord på oss. Det var foreldrene til Cathrine som hadde vært supersnille og ordna til oss.

Klokken var nå ca.11.30 og vi fant ut at vi måtte begynne å fyre i stampen. For Eldbjørg, Caroline, Eirin og Ingrid S skulle komme rundt kl.20 og vi vet at stampen ar laaaang tid å fyre opp. Vi lånte klær av pappaen til Cathrine for å ikke fryse rompa av oss. Vi ble så fiine så;)
Fyringen gikk så UTROLIG mye seinere enn vi hadde tenkt, og vi ble kalde, sultne og slitne. Men motet sviktet aldri! Vi bare fortsatte å hogge og fyre og hogge og fyre og hogge og fyre... Ja.. dere skjønner.

De andre kom oppover kl.20.30 og da hadde vi fått stampen opp i 35 grader... Vi bestemte oss for å gi oss der og bare fyre med store kubber for å holde varmen stabil, også gikk vi inn for å spise. Cathrine hadde laga en nydelig lasagne til oss. Vi spiste og drakk og kosa oss. Vi gikk ut ca en gang i halvtimen og la på litt i ovnen så stampen ikke skulle bli kald til vi skulle bade.

Klokka 00.00 ca ville jeg og Heidi bade, så alle skifta til bikini og gjorde seg klare.. Det var bare et lite problem.. Stampen var nå blitt over 50 grader.. Så vi måtte ta av lokket og vente på at den skulle kjøle seg ned..

Klokka 2.30 orka vi ikke vente lenger så vi gikk ut og bada i vann som var 46 grader. Det var midt sagt VARMT. Vi ble litt svimle og ganske trøtte. Så etter en time i stampen var det nok for meg. Vi krabba alle til køys etterhvert og jeg er helt sikker på at alle sov som steiner.

Dagen etter spiste vi en herlig frokost ordnet av Ingrid, Eldbjørg, Caroline og Eirin. Så var det påtide å sette kursen hjemover.

En herlig tur med knallgode venner:D
Tusen takk for turen jenter!












































2 kommentarer:

Sanna Drogset Børstad sa...

så utrolig sært å sjå snø-bilda. her e det absolutt ingen snø.
men julestemning med juletre å julegodteri på butikken. det e sært det å.
æ like norge æ.

Ingvild, Lise og Kikki sa...

Jeg liker også Norge, men nå må Ingrid blogge!!

BLOGG INGRID, BLOGG!!